Over Sensevita


Wat kan Sensevita betekenen voor jou?
In oktober 2022 ben ik gestart met Sensevita HSP coaching.
Vanuit mijn kennis als Toegepast Psycholoog, HSP coach & als ervaringsdeskundige, wil ik jou graag ondersteunen zodat jij je eigen handleiding uit kunt vinden voor een vervuld en fijn leven. Met plezier deel ik informatie, tips, tools, inzicht & ondersteuning, zodat je uit kunt vinden wat jij nodig hebt om je goed te voelen.

Het is heel normaal dat je zelf soms door de bomen het bos niet meer ziet, met alles wat er in je leven gebeurt en in je hoofd om gaat. Zowel in het dagelijks leven als bij ingrijpende gebeurtenissen kun je intense emoties ervaren en veel te verwerken hebben. Je kunt overweldigd raken als er veel op je af komt en je niet voldoende de ruimte neemt om op te laden.
Weet dat je het écht niet allemaal alleen hoeft te doen! 
Ik kan je helpen inzicht te krijgen in jezelf, je leven en bepaalde overtuigingen, waardoor je jezelf beter zult begrijpen, helderheid krijgt en uiteindelijk kunt groeien & bloeien als de persoon die jij werkelijk bent en wilt zijn. Weet ook dat groei & ontwikkeling tijd mag kosten en gepaard mag gaan met frustratie, vallen en opstaan. Zonder wrijving geen glans! Uiteindelijk zal het je altijd verder brengen. Als je jouw draagkracht vergroot, dan kun je meebewegen met de golven van het leven! Hoe fijn is het als je uiteindelijk weer op je eigen kracht kunt vertrouwen?

Voel je vrij om samen met mij te ontdekken wat jij nodig hebt en wat bij jou past, zodat jij (weer) kunt stralen & zelfs kunt genieten van jouw hoogsensitiviteit.
Je kunt kiezen voor coaching online of op locatie in Odijk (gemeente Bunnik).


Waar staat "Sensevita" voor?
Misschien ben je benieuwd waar de naam "Sensevita" vandaan komt?! Een hoop ideeën zijn de revue gepasseerd in mijn hoogsensitieve brein & er is uiteraard uitgebreid over nagedacht.

"Sens" staat voor "gevoel" en "Vita" voor "(adem van) leven". Ik gun het iedereen om vanuit vertrouwen en een krachtig gevoel te kunnen leven. Daarnaast komt het woord Sens terug in Hoogsensitief & mijn naam Evita is er in verwerkt. 
Een betekenisvolle naam waarmee ik je uitnodig om op jouw persoonlijke ontdekkingsreis te gaan!