Review coaching


De coachgesprekken hebben mij doen inzien dat ik veel meer voor mezelf moet kiezen. Dat geeft mij een fijn gevoel, omdat ik alles van anderen binnenkrijg & dat is heel vermoeiend voor een HSP. De coachstijl van Evita heb ik als heel fijn ervaren, rustig en vriendelijk. Sensevita zal ik daarom zeker aanbevelen, omdat het ook ongedwongen is. Als ik iemand weet, dan stuur ik diegene door!

Ik wens je heel veel succes met je praktijk! 

-Marianne


Reviews HSP café 

Ik vond het een prettige middag, met veel informatie. Ik was voor mezelf op zoek naar punten van herkenning en die heb ik gevonden! 
Tijdens de ontmoeting vond ik het nog een beetje lastig de theorie te plaatsen (misschien omdat er heel veel tegelijkertijd gebeurde - nieuwe mensen etc.). Ik vond het daarom heel fijn dat we achteraf een hand-out meekregen, zodat ik alles nog eens terug kon lezen.  
In het begin was het voor sommigen wat spannend, maar na de introductie waarin iedereen heel open was, voelde alles erg vertrouwd.
Een volgende keer zou ik graag nog meer tijd willen voor de onderlinge gesprekken in tweetallen, want dit was fijn. 

-Erna


Ik vond het een leuke middag, met een interessant, nuttig programma.
De groepsdynamiek was open en relaxt, waardoor iedereen goed haar ervaringen kon delen.

-Talida


Reviews handboek


Ik vond het handboek heel interessant en herkenbaar.
Het is fijn om te lezen en 'ah, blijkbaar ben ik niet alleen' momenten te ervaren.

-A.


Het handboek "Prikkels & Meer" van Sensevita ziet er mooi verzorgd en overzichtelijk uit. Het heeft een goede opbouw, met veel voorbeelden wat prettig is. Er wordt genoeg achtergrondinformatie gegeven over HSP en Evita trekt het ook breder door aspecten die samenhangen te beschrijven. Dit is prettig om te lezen. Daarnaast bevat het genoeg inspiratie :-)

Ik vind het handboek aanvoelen als een steun, omdat het veel herkenning geeft en daarmee erkenning. Bijvoorbeeld ook dat de uiting van HSP persoonlijk is. Ik verdiep me al wat langer in HSP, maar de concrete uitleg over de verschillende persoonlijke batterijen die je als mens hebt, ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Het is handig en biedt nog meer inzicht.

-Lianne


Het handboek "Prikkels & Meer" is een compacte beschrijving over wat hoogsensitiviteit is, met goede tips en oefeningen. Voor mij was het herkenning en een reminder om meer bewust naar mijn signalen te luisteren, niet aan mijn behoefte voorbij te gaan & om mijn balans te hervinden. Ook ontdekte ik dat mijn handelen vaak vanuit angst is. Door weer meer zelfaandacht te geven en rust te zoeken in de natuur, me te focussen op mijn ademhaling en meer in het "nu", in verbinding met mijn angsten & behoeften te komen, ervaar ik meer ruimte. 
Ik heb zeker wat aan het handboek gehad! 

-Rineke


Afgelopen weekend lag ik 's avonds weer enorm overprikkeld in bed. Overdag hadden we een high tea met familie in een overvol café. Gezellig, maar erg druk. Toen ik 's avonds niet kon slapen besefte ik me dat ik het handboek "Prikkels & Meer" nog had liggen & ik hier echt eens mee aan de slag moest.

Allereerst is het een fijn boek om de prikkels beter te begrijpen, maar daarnaast staan er ook goede tips in. Ik weet zelf nooit goed hoe ik van het onrustige en opgejaagde gevoel afkom, maar met jouw tips kom ik een heel eind. Het is ook goed om eens bewust bezig te zijn met wat positieve energie geeft en welke activiteiten ervoor zorgen dat de "batterij" alleen maar leegloopt. 

Bedankt!

-Robin